Ez őrület. Miközben kis hazánkban mindenki figyelmét a nagy port kavart Schmitt Pál féle plágiumbotrány köti le, ma délután Londonból az English Defence League szélsőjobboldali liga tagjakén ismert (aktivista és oknyomozó újságíró) Stephen Lennon-tól szivárogtatott hír futótűzként terjedt az underground médiában. Miszerint Lennon minden kétséget kizáróan bizonyítani tudja, hogy Gentleman (a világhírű német származású reggae előadó) több, mint 5 éve a törökországi titkosszolgálatok megbízott ügynöke.

 Állítása szerint tulajdonukban van több kompromittáló bizonyíték, többek között egy mobiltelefonnal készített video is, amelyen Gentleman és két törökországi (ismeretlen) férfi arról beszélgetnek, hogy 2009- ben mennyi nagy horderjű és teljes lelkületet követelő 'projektetet' kívánnak lebonyolítani nemzetközi vizeken, kihasználva a Gentlemenből áradó gyengéd sármot és a munkásságához tapadt közismert humánus szellemiséget.

 A mobiltelefonos felvétel 2007-ben készült Isztambulban, amikor Gentleman egy török sztárénekessel (Mustafa Sandal) forgatott videoklipet a közös nótájukhoz. Bizony érdemes megnézni a videkolipjüket és alaposan odafigyelni a részletekre! 

 

 

A legdurvább pedig az, hogy fél órája, mikor eldöntöttem, hogy posztot írok róla még a youtube-on is fent volt a video, mostanra sehol semmi, de még az írott nyomokat is folyamatosan tüntetik el mindenhonnan.

 Ja, oké, még a Dailymotion-on fent van csak nem engedi beágyazni, mindegy linkről nyílnia kell...bas&%a meg! Lefagy tőle a blogmotor, biztos nem szívleli a Dailymotion-t.

 A hír legmegdöbbentőbb része szerintem az, miszerint Gentleman-t 2008 januárjában többen látták isztambul egyik legforgalmasabb piacterén (Kapalıçarşı) két diplomatatáskát televásárolni akciós törökmézzel.

 Tavaj pedig bizonyíthatóan katalán terrorszervezetektől származó 3 db tömött Tesco-s szatyorral érkezett Birminghem városába és a szatyrokban kiváló minőségű spanyolviaszt csempészett az országba, minek következtében több nyugat-európai tőzsde, Németország, Franciaország, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Spanyolország, úgymint a London Stock Exchange is kénytelen volt több órára szüneteltetni a jegyzett kereskedelmet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerencsevadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr974354290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.01. 18:16:39

Felháborító ez az arcátlan pimaszság! Azért mert híres, talán már bármit meg is tehet?

Szádbafingok 2012.04.01. 21:24:58

@Uzis szakáll K.O.: Akkoriban nem volt ennyi sumákság. Idegenül mozgok ebben a közegben.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.01. 21:37:51

@Szádbafingok:
Mennyire örülök, hogy megcsináltam ezt a blogfelületet, rég találkoznam ennyire egyértelműen rokonlélekkel.
Én is mán csak a papban bízok.

Szádbafingok 2012.04.01. 21:43:26

@Uzis szakáll K.O.: Igen. Az erkölcs és a tartás lehet az egyetlen fogódzónk ebben a viharos környezetben. Körülöttünk széthullik minden.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.01. 21:49:16

@Szádbafingok:
Valóban. Ebben a félreértelmezhetetlenül az elmúlásszagú dimenziók felé örvénylő forgatagban, a realitás talaján erővel lábat vetők vészelhetik át e TV bonyolult korszakot.

Szádbafingok 2012.04.01. 21:59:03

Node hallga csak! Mit súg a modern idők szirén éneke? Hívogató, kecsegtető, ami talmi és szinte karnyújtásnyira van... Most kell erősnek lenni. A végsőkig kell kitartani, legyökerezni az értékek mentén. Manapság minden oly' dinamikus, időnként megálljt kell parancsolnunk magunknak, az elharapódzó bulvár, tabudöntögető cinizmus, a léha játék komoly és szent dolgokkal nem lehet sorvezetőnk és zsinórmértékünk, mert hová is vezetne mindez.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.01. 22:12:25

@Szádbafingok:
Több szirénnel is volt már dolgom, meg kellett értenem, hogy behívásuk csak látszólag egyirányú, de amint az általad sugaltakban is ott lapul a mindenféleségek eggyégabajításából kivilágló moslékosodás veszélye, úgy én azt látom, hogy hovatartozásunk felismerése fontosabb, mint valaha.

Szádbafingok 2012.04.01. 22:27:24

@Uzis szakáll K.O.: Szakajtószám lehetne sorolni a férgesedés szimptómáit, de jómagam idegenkedésemre és gyenge gyomromra való tekintettel eltekintenék ettől. Mert mi is a moslék? Valaha zamatos étkek, nagy műgonddal megkompozícionált falatok egyvelegszerűen, diszperzitesvödörben tálalt keverce, ahol az egész több, mint a részek összessége. Vajon undorítóbb lesz-e mindez, ha beledobunk még egy fagyott mormota-tetemet.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.01. 22:51:24

@Szádbafingok:
Meglátásod kapcsán nem a 'Newton-i relativitás'-hoz nyúlok, hanem a sokaság hétmilliárdad beállítottságának valóságát hozom spotba, ami esetemben nem a disznólétség UV szűrője. Az én belsőm tükrén úgy tetszik (ha már a recyclable mode-ot használjuk is), hogy száz forintnak ötven a fele.

Szádbafingok 2012.04.01. 23:06:07

@Uzis szakáll K.O.: Az vesse reám az első követ, aki a méltatlankodó hápogás közepette nem vonta fel tamáskodva a szemöldökét ilyetén blaszfémia láttán. Merugye a gravitáció egy érdekes dolog. Tömegvonzásként fordítják és arra utal, hogy járt utat a járatlanér' soha. Ugyebár. Gondol-e erre a napba zuhanó meteorit vezetője, aki engedve a fizika törvényeinek kiteszi az indekszet a Szaturnusz után balra. Az-é az igaz, amit sokan mondanak, mert akkor végleg elvesztünk.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.01. 23:38:41

@Szádbafingok:
A jövőlátás véleményem szerint nem az elképzelhető alternatívák közül kiváltságossá avanzsálódott, sugallattámogatott látásmódok ismeretének kozmikus szintűre emelt elmeállapotban való, összevetett elemzéseinek kísérleti erdményei mentén leszűrhető tanulmányok megértése, hanem inkább az azok mentén tömörülő, egyre fantáziátvesztettebb csoportosulások megnyilvánulásainak beható elemzése során való tudatos megfigyelés következménye lehet.

Szádbafingok 2012.04.01. 23:46:17

@Uzis szakáll K.O.: Mindennek tükrében, remélem, nem veszed zokon, ha megfogalmazódik bennem a triviális kérdés: hogyan szkvassolna az emberiség, ha az evolúció útvesztőjében elvét egy kanyart és a könyöke a másik irányban nyeklene?
Manapság mindent szőrtelenítünk, természetellenesen igyekszünk megszabadulni a kitintől. Mi végre?

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.01. 23:57:54

@Szádbafingok:
A legdrágább kabát ma is a bőr. Szerintem ez lehet az oka, hogy megszabaduljunk tőle (mármint a kintitől).
A tudatalatti tudja, mi a legjobb az egyénnek. Úgy gondolom, egyszerűen itt tömegesen pénzzé akrják tenni, vagy váltják is a bőrüket.
Ma kivételesen szólózok és ennek ellenére elfogyott másfál palack bor...ezután előre bocsájtott védelemként kijelentem, hogy nem vállalok (holnap) semmi szellem analógiát az ez után leírt kijelentésekkel...

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.04.02. 11:48:57

"Tavaj pedig bizonyíthatóan katalán terrorszervezetektől származó 3 db tömött Tesco-s szatyorral érkezett Birminghem városába és a szatyrokban kiváló minőségű spanyolviaszt csempészett az országba, minek következtében több nyugat-európai tőzsde, Németország, Franciaország, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Spanyolország, úgymint a London Stock Exchange is kénytelen volt több órára szüneteltetni a jegyzett kereskedelmet."

"Fönök (sic!), hű de ravasz!" 3 kg. spanyolviasszal aláássa a tőkés világgazdaságot! Ügyesebb, mint a Láden. ;)

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.02. 22:44:09

Ha valaki véletlenül idetévedne, akkor bocs, két napig Hollandiában vagyok, addig no activity

spájdernecc 2012.04.05. 15:25:08

a poszt sem rossz, de a decens, szürreáliába hajló dialógusért külön köszönet

Spadla z oblakov 2012.04.18. 23:13:23

@TrueY: Matolcsy mindenkinek odabasz. Kemény kunsági legény, két ujjal letöri a dollárt.

Spadla z oblakov 2012.04.18. 23:14:08

@Uzis szakáll K.O.: figyelj... nagy nehezen összerakom neked a főcímlapot, mire te lelépsz. hogy az őrült kurva anyád, azt!

Spadla z oblakov 2012.04.18. 23:14:40

@spájdernecc: ne haragudj, de neked nincs ikertestvéred?

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.18. 23:39:46

@Spadla z oblakov:
A gecibe valakik rúgdossák az ajtómat, fegyverekkel jöttek, te küldted őket? Ne gecizz!

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.04.19. 09:22:27

@Spadla z oblakov: "Matolcsy mindenkinek odabasz. Kemény kunsági legény, két ujjal letöri a dollárt."

Szerintem Kusza Szem nagy előnye, hogy még Chuck Norris sem tudja, hogy hová fog ütni. De ez a nagy hátránya is, mert ő maga sem tudja. ;)

Spadla z oblakov 2012.04.20. 08:17:15

@Uzis szakáll K.O.: én ilyet tegnap nem kommenteltem. nem kéne az idővel játszani!

www.youtube.com/watch?v=qWQQdtuAmxA

Spadla z oblakov 2012.04.20. 08:19:42

@TrueY:

Csák Norrisz nem találja el Matolcsyt, de Matolcsy eltalálja Csák Norriszt.

Matolcsy szuperpáver módban van, öl, mint a mészáros.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.20. 08:57:44

@Spadla z oblakov:
Szerda este támadtak be hárman fegyverrel, azt hittem, hogy te küldted őket, de mostmár úgysem tudjuk meg ki küldte(†), mert rájuk zavartam a húgomat.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.04.20. 09:51:27

@Spadla z oblakov: Ez csak akkor lehet, ha direkt mellé céloz!

Csák Norrisznak viszont ott vannak a testvérei: Csák Máté, Csák Elemér és Csák Berri. Sőt, van egy mostoha tesójuk is, Nemcsák Károly! ;)
süti beállítások módosítása