Az Orbánitisz multikauzális, több okból eredő civilizációs betegség, gyógyításának és megelőzésének problémája csak új szempontok szerint oldható meg. Az új szempontokat a természetgyógyászat sem képes megadni. Eddig nem volt ismert kúra a természetes életmód és a hagyományos gyógymódrendszer keretén belül sem.

 Figyelembe véve, felhasználva a modern orvostudomány legjobb eredményeit, de új értékrendbe illesztve, sajnos, nincs egyetlen válasz az Orbánitiszre — úgymond —, és a beteg okosan teszi, ha erre gondol, amikor arról dönt, mit tegyen. Minden valószínűség szerint a legjobb nem mérgező gyógymód az úgynevezett "Nem Ortodox Műtét" és az öngyógyítás kombinációja. Az öngyógyításnak rengeteg ortodox és újkeletű, alternatív gyógymódjait mára már szinte mindenki ismeri, fordítsuk figyelmünket inkább a kwantum-lézeres léleksebészet specialista Dr. Shpayser Animi (New York-i Tudományos Akadémia és az Amerikai Lélekkutató Társaság tagja) forradalmian új, magyarul "Nem Ortodox Műtét" néven új kategóriát nyitott, a modern orvostudományban úttörő lélekparazitizmus területén feltárt, végre teljes áttörést hozó forradalmi módszerére.

 Arra a kérdésre lehetetlen mindenkire érvényes, egyértelmű választ adni, hogy vajon kizárólag a Nem Ortodox Műtét kezelést válasszunk, vagy kombináljuk-e ortodox módszerekkel. Ma még legtöbben a hivatalos orvosi kezelést választják, és később egészítik ki a nem ortodox beavatkozással.

 Újabban egyre több beteg dönt úgy, hogy kizárólag a nem ortodox műtétet választja. Minden egyes ember egyetlen a maga nemében, éppúgy minden beteg is az. A legfontosabb, hogy minden egyes beteget egyéniségnek tekintsünk, és kapjon meg minden szükséges információt, hogy felelősséggel vehessen részt saját gyógyításában.

 Matolcsy György kategorikusan nyilatkozik: „A jövő útja nem ez, amit az Orbánitisz gyógyításában ma csinálunk. Tehát semmiképpen sem az ortodox megoldás. A betgség kórokozói valóban éretlen lélektranszportátumokból állnak." Továbbá leszögezi, hogy: "Egy hat vagy tizenkét perces nem ortodox műtéti kezelés nemcsak, hogy könnyen elviselhető, de megvan a saját személyiség villámgyors helyreállításának a lehetősége is."

 Kockázata, hogy nagy általánosságban a túlélés időtartamát tekintve az eredmények gyakrabban negatívak, mint pozitívak, ha a kezelt személy a műtétet követően nem képes a megszállás előtti eredeti személyiségével azonosítani önmagát. Kétségtelen tény, hogy a jelenleg használatos terápiák nagyon ritkán, talán sohasem képesek egy szóban forgó kór valamennyi léleksejtjét az egészséges szövetek károsítása nélkül megölni. 

 " E kegyetlen kórral csak az szállhat eredményesen szembe, aki a valóság teljes tudatában képes következetesen megváltoztatni addigi életvezetését, s ezáltal megvédeni magát az esetleges visszaesésektől." Jelentette ki a Matolcsy beavatkozását vállaló Dr. Shpayser Animi.

Külső laikus szemlélőkként, csak sikeres beavatkozást és azt követő felépülést kívánhatunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerencsevadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr874461528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.19. 18:20:21

Én speciel bízok a világhírű specialista szaktudásában.

Spadla z oblakov 2012.04.19. 23:12:59

NYeeeheheeee...

Nem lesz főcímlapos, de egész jó! Kicsit erőltetett az orbánítisz....

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.20. 00:43:20

@Spadla z oblakov:
Kit érdekel a hírnév!?! Gazdag vagyok bazdmeg, csak neked írtam cukorka.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.20. 01:01:28

@Spadla z oblakov:
Van persze, csak 97 kiló, viszont Shaolin Kung-FU világbajnok.
süti beállítások módosítása