Új szélsőjobboldali párt alakul, máris elkezdődött az alapító megfenyegetése.

   A bíróságra 2012 március 24-én érkezett a „Hitben egyesült isteni látásmód szabad szövetsége" politikai párt (Heilszsz) bejegyzésére irányuló kérelem. A Heilszsz párt az eddig alapítványi formában létező 'Der Kampf um die Wahrheit Stiftung' nevű Ausztriában bejegyzett, de magyarországi aktivitású szerveződésből kivált elnök, négy kuratóriumi tag és két, állítólag eddig is köreiket dúsító politikai tanácsadó közös tervei alapján indult a hivatalos bejegyzés útjára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(faxolt kép az alapító okiratból)

 

   A személyazonosságát természetesen eltitkoló ügyvéd hölgy, aki az alapítást követő bejegyzési folyamatoknál bábáskodik, juttata el a ma hajnalban az okirat egyik lapjának másolatát a médiához, a következő csatolt ützenettel:

"bizonyítékom egynlőre nincs rá, de szakmámból kifolyólag sokszor belelátok az ellhalgatott valóságba és tegnap is ez történt. Egyrészt azért szántam el magam, hogy tudassam Önökkel az igazságot, mert a tegnapi sajtóból értelsülve én is megnéztem a TV2 felvételét az állítólagosan címet tévesztett kommandósokról. Másrészt pedig azért, mert hősiesen őszinte jellemem nem engedett a némaság passzivitásában félelmembe burkolódzni. A fentebb említett filmfelvételen egyértelműen beazonosítottam a Heilszsz néven politikai párttá tömörült szervezet egyik alapítójának házát, azt a házat, ahol az incidens történt!

20 éves kisunoka? Ez az aljas média képes bármit elhitetni önökkel. Az a nagyon is karakán húszéves fiatalember, egy maga mögött komoly szélsőjobboldali erőket tudó Heilszsz nevű politikai párt egyik alapító tagja. Két hete jártam a fent említett házban, ahol a frissen alakult párt képviselői a bejegyzési munkálatok megbízásaként részemre az alapító okiratot átadták. Száz szónak is egy a vége, az a kommandós akció nagyon is tudatos és szándékos félelemkeltő támadás volt. Tényleg csak sajnálni tudom azokat a magyar embereket, akik képesek elhinni, azt, hogy a XXI. században, 2012 Európájában, a technikai fejlettség és tájékozottság korában, egy ilyen komoly nemzet egyik (ha nem a) legképzettebb katonai egysége csak úgy "véletlenül", vaktában rátöri az ajtót egy szegény ártatlan nyugdíjasra, meg a kis pici unokájára. Ez figyelmezetetés volt mindannyiunk számára!"

Eddig az ügyvédnő írott üzenete. Tényleg szóhoz sem jutok...ide, alulra, beillesztem még a szóban forgó videót a 'téves' kommandós akcióról.

 

   A valóság sajnos legtöbbször csak gondosan leplezett aljasságok összessége, mint, ahogy ez az eset is bemutatta. Egy mélyről fakadó, telitorkos hahotázást csalnak elő csalárd média manipulátorok belőlünk egy ilyen nemzetromboló dráma kapcsán is...képek, hangok, színek keveréke az agynak, a műsor a régi, az elvtársak, a rendszer, a régi ócska trükkök...aljas, bárgyú, kalandízű nevettető illúzió.

Ezen szomorú és rideg, taszító, aljas valóságról egy rég feledett nóta jut ezsembe (itt alant) és legyen ez végszó is, nincs erről mit tovább értekezni:

https://www.youtube.com/watch?v=JN51Ep7MI2w

A bejegyzés trackback címe:

https://szerencsevadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr764366827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.06. 05:11:38

Érdekes, tegnap, miközben néztem az említett tv riportot, az a sugallat fordult meg bennem, hogy itt valami bűzlik.

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.07. 11:33:34

Na látom ezt nem kajoljátok válaszig, pedig látom ám a statisztikban, hogy sokan kíváncsiskodnak. Úgyhogy bánatomban köpönyeget váltok.
"Igédből meddő diskurzus, s űr tereh mi mélyreható,
Dugában métely álhírem, s rajt' ondóz a mindenható."

Uzis szakáll K.O. · http://szerencsevadasz.blog.hu/ 2012.04.07. 20:24:28

@Pénzes007:
Nincs időm ezzel foglkozni, mer anyád egy alja perverz fehármájú szuka, oszt reggeleltől estig baszom szarrá.
süti beállítások módosítása