Az Orbánitisz multikauzális, több okból eredő civilizációs betegség, gyógyításának és megelőzésének problémája csak új szempontok szerint oldható meg. Az új szempontokat a természetgyógyászat sem képes megadni. Eddig nem volt ismert kúra a természetes életmód és a hagyományos gyógymódrendszer keretén belül sem.

 Figyelembe véve, felhasználva a modern orvostudomány legjobb eredményeit, de új értékrendbe illesztve, sajnos, nincs egyetlen válasz az Orbánitiszre — úgymond —, és a beteg okosan teszi, ha erre gondol, amikor arról dönt, mit tegyen. Minden valószínűség szerint a legjobb nem mérgező gyógymód az úgynevezett "Nem Ortodox Műtét" és az öngyógyítás kombinációja. Az öngyógyításnak rengeteg ortodox és újkeletű, alternatív gyógymódjait mára már szinte mindenki ismeri, fordítsuk figyelmünket inkább a kwantum-lézeres léleksebészet specialista Dr. Shpayser Animi (New York-i Tudományos Akadémia és az Amerikai Lélekkutató Társaság tagja) forradalmian új, magyarul "Nem Ortodox Műtét" néven új kategóriát nyitott, a modern orvostudományban úttörő lélekparazitizmus területén feltárt, végre teljes áttörést hozó forradalmi módszerére.

 Arra a kérdésre lehetetlen mindenkire érvényes, egyértelmű választ adni, hogy vajon kizárólag a Nem Ortodox Műtét kezelést válasszunk, vagy kombináljuk-e ortodox módszerekkel. Ma még legtöbben a hivatalos orvosi kezelést választják, és később egészítik ki a nem ortodox beavatkozással.

 Újabban egyre több beteg dönt úgy, hogy kizárólag a nem ortodox műtétet választja. Minden egyes ember egyetlen a maga nemében, éppúgy minden beteg is az. A legfontosabb, hogy minden egyes beteget egyéniségnek tekintsünk, és kapjon meg minden szükséges információt, hogy felelősséggel vehessen részt saját gyógyításában.

 Matolcsy György kategorikusan nyilatkozik: „A jövő útja nem ez, amit az Orbánitisz gyógyításában ma csinálunk. Tehát semmiképpen sem az ortodox megoldás. A betgség kórokozói valóban éretlen lélektranszportátumokból állnak." Továbbá leszögezi, hogy: "Egy hat vagy tizenkét perces nem ortodox műtéti kezelés nemcsak, hogy könnyen elviselhető, de megvan a saját személyiség villámgyors helyreállításának a lehetősége is."

 Kockázata, hogy nagy általánosságban a túlélés időtartamát tekintve az eredmények gyakrabban negatívak, mint pozitívak, ha a kezelt személy a műtétet követően nem képes a megszállás előtti eredeti személyiségével azonosítani önmagát. Kétségtelen tény, hogy a jelenleg használatos terápiák nagyon ritkán, talán sohasem képesek egy szóban forgó kór valamennyi léleksejtjét az egészséges szövetek károsítása nélkül megölni. 

 " E kegyetlen kórral csak az szállhat eredményesen szembe, aki a valóság teljes tudatában képes következetesen megváltoztatni addigi életvezetését, s ezáltal megvédeni magát az esetleges visszaesésektől." Jelentette ki a Matolcsy beavatkozását vállaló Dr. Shpayser Animi.

Külső laikus szemlélőkként, csak sikeres beavatkozást és azt követő felépülést kívánhatunk.

 

Ján Slota a szlovák politikai élet magyarokkal szembeni elmeháborodott attitűdjéről közismert, (szélsőségesen) szélsőjobboldali párt elnöke lemondott a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnökekénti esetleges újraválasztásának lehetőségéről. Elmodása szerint egyszerűen nem kívánja megpályázni ezt a posztot az ősszel esedékes választás kapcsán, jelentette a TASR szlovákiai hírügynökség a mai napon.

"Én biztos nem jelöltetem magam" jelentette ki egyértelműen a nagyvilág számára. Hivatkozott azon múlt hónapbeli kijelentésére is, miszerint ő már a választásokat megelőzően jelezte, hogy vissza kíván vonulni ilyen szinten a politikából. Továbbá azt is kijelentette, hogy: döntése végleges és megváltoztathatatlan.

A pártelnöki szék várományosaiként véleménye szerint maximum két, esetleg három pályázó válhat jelöltté majd. A politikus pártjának legutolsó radikális lépése az volt, hogy népszavazást akartak kezdeményezni arról, hogy Szlovákiában hivatali ügyeket a kisebbségek, így a magyarok jogait is semmibe véve csak szlovákul lehessen intézni.

Az ilyetén, életét mélyen megváltoztató döntéseiről tudósító bejelentések kapcsán a világsajtó legnagyobb megdöbbenésére azt is hozzátette, hogy Salgótarjánban (!), azaz Magyarországon (!) építkezik jelenleg, ahová öregkorának éveiben idillikus hétvégéket kíván majd családja társaságában, visszavonultan eltölteni. A hétvégi vadászkúria állítólag egy 6 hektáros saját tulajdonú erdőrészen fekszik, mely erdőben egy halásztavat is ki kívánnak alakítani a novemberre valószínűleg elkészülő birtokon.

Hogy micsoda groteszk mazochizmus vezethette Ján Slotát ezekre az elhatározásokra, valószínűleg sohasem fogjuk megtudni.

Fokozott RENDŐRpara

 2012.04.09. 08:03

Boldogan, széles mosollyal ébred a férfinép. Itt az év legszebb napja! Az igazi, de még véletlenül se nemzetközi, eredeti, hamisítatlan magyar férfinap, apák napja, a 3D-be manifesztált mannateljes édes éden. Az Y kromoszóma kontrolltalan és mégis elfogadott egész napos országosan ünnepelt kirohanása. Na csá én mentem, viszlát holnap...Hallelúja!

Délután 1-kor így fogsz kinézni:

Délután 3-kor:

5 óra után meg már azt is leszarod, hogy milyen zene szól...:

Na, ez meg az amire már nem, hogy holnap, de soha a büdös kurva életben nem fogsz emlékezni, úgyhogy már most itt hagyom neked emlékül:

 Új szélsőjobboldali párt alakul, máris elkezdődött az alapító megfenyegetése.

   A bíróságra 2012 március 24-én érkezett a „Hitben egyesült isteni látásmód szabad szövetsége" politikai párt (Heilszsz) bejegyzésére irányuló kérelem. A Heilszsz párt az eddig alapítványi formában létező 'Der Kampf um die Wahrheit Stiftung' nevű Ausztriában bejegyzett, de magyarországi aktivitású szerveződésből kivált elnök, négy kuratóriumi tag és két, állítólag eddig is köreiket dúsító politikai tanácsadó közös tervei alapján indult a hivatalos bejegyzés útjára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(faxolt kép az alapító okiratból)

 

   A személyazonosságát természetesen eltitkoló ügyvéd hölgy, aki az alapítást követő bejegyzési folyamatoknál bábáskodik, juttata el a ma hajnalban az okirat egyik lapjának másolatát a médiához, a következő csatolt ützenettel:

"bizonyítékom egynlőre nincs rá, de szakmámból kifolyólag sokszor belelátok az ellhalgatott valóságba és tegnap is ez történt. Egyrészt azért szántam el magam, hogy tudassam Önökkel az igazságot, mert a tegnapi sajtóból értelsülve én is megnéztem a TV2 felvételét az állítólagosan címet tévesztett kommandósokról. Másrészt pedig azért, mert hősiesen őszinte jellemem nem engedett a némaság passzivitásában félelmembe burkolódzni. A fentebb említett filmfelvételen egyértelműen beazonosítottam a Heilszsz néven politikai párttá tömörült szervezet egyik alapítójának házát, azt a házat, ahol az incidens történt!

20 éves kisunoka? Ez az aljas média képes bármit elhitetni önökkel. Az a nagyon is karakán húszéves fiatalember, egy maga mögött komoly szélsőjobboldali erőket tudó Heilszsz nevű politikai párt egyik alapító tagja. Két hete jártam a fent említett házban, ahol a frissen alakult párt képviselői a bejegyzési munkálatok megbízásaként részemre az alapító okiratot átadták. Száz szónak is egy a vége, az a kommandós akció nagyon is tudatos és szándékos félelemkeltő támadás volt. Tényleg csak sajnálni tudom azokat a magyar embereket, akik képesek elhinni, azt, hogy a XXI. században, 2012 Európájában, a technikai fejlettség és tájékozottság korában, egy ilyen komoly nemzet egyik (ha nem a) legképzettebb katonai egysége csak úgy "véletlenül", vaktában rátöri az ajtót egy szegény ártatlan nyugdíjasra, meg a kis pici unokájára. Ez figyelmezetetés volt mindannyiunk számára!"

Eddig az ügyvédnő írott üzenete. Tényleg szóhoz sem jutok...ide, alulra, beillesztem még a szóban forgó videót a 'téves' kommandós akcióról.

 

   A valóság sajnos legtöbbször csak gondosan leplezett aljasságok összessége, mint, ahogy ez az eset is bemutatta. Egy mélyről fakadó, telitorkos hahotázást csalnak elő csalárd média manipulátorok belőlünk egy ilyen nemzetromboló dráma kapcsán is...képek, hangok, színek keveréke az agynak, a műsor a régi, az elvtársak, a rendszer, a régi ócska trükkök...aljas, bárgyú, kalandízű nevettető illúzió.

Ezen szomorú és rideg, taszító, aljas valóságról egy rég feledett nóta jut ezsembe (itt alant) és legyen ez végszó is, nincs erről mit tovább értekezni:

http://www.youtube.com/watch?v=JN51Ep7MI2w

 Ez őrület. Miközben kis hazánkban mindenki figyelmét a nagy port kavart Schmitt Pál féle plágiumbotrány köti le, ma délután Londonból az English Defence League szélsőjobboldali liga tagjakén ismert (aktivista és oknyomozó újságíró) Stephen Lennon-tól szivárogtatott hír futótűzként terjedt az underground médiában. Miszerint Lennon minden kétséget kizáróan bizonyítani tudja, hogy Gentleman (a világhírű német származású reggae előadó) több, mint 5 éve a törökországi titkosszolgálatok megbízott ügynöke.

 Állítása szerint tulajdonukban van több kompromittáló bizonyíték, többek között egy mobiltelefonnal készített video is, amelyen Gentleman és két törökországi (ismeretlen) férfi arról beszélgetnek, hogy 2009- ben mennyi nagy horderjű és teljes lelkületet követelő 'projektetet' kívánnak lebonyolítani nemzetközi vizeken, kihasználva a Gentlemenből áradó gyengéd sármot és a munkásságához tapadt közismert humánus szellemiséget.

 A mobiltelefonos felvétel 2007-ben készült Isztambulban, amikor Gentleman egy török sztárénekessel (Mustafa Sandal) forgatott videoklipet a közös nótájukhoz. Bizony érdemes megnézni a videkolipjüket és alaposan odafigyelni a részletekre! 

 

 

A legdurvább pedig az, hogy fél órája, mikor eldöntöttem, hogy posztot írok róla még a youtube-on is fent volt a video, mostanra sehol semmi, de még az írott nyomokat is folyamatosan tüntetik el mindenhonnan.

 Ja, oké, még a Dailymotion-on fent van csak nem engedi beágyazni, mindegy linkről nyílnia kell...bas&%a meg! Lefagy tőle a blogmotor, biztos nem szívleli a Dailymotion-t.

 A hír legmegdöbbentőbb része szerintem az, miszerint Gentleman-t 2008 januárjában többen látták isztambul egyik legforgalmasabb piacterén (Kapalıçarşı) két diplomatatáskát televásárolni akciós törökmézzel.

 Tavaj pedig bizonyíthatóan katalán terrorszervezetektől származó 3 db tömött Tesco-s szatyorral érkezett Birminghem városába és a szatyrokban kiváló minőségű spanyolviaszt csempészett az országba, minek következtében több nyugat-európai tőzsde, Németország, Franciaország, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Spanyolország, úgymint a London Stock Exchange is kénytelen volt több órára szüneteltetni a jegyzett kereskedelmet.